WISE REKENING, VOOR AL HET GELD VAN DE WERELD

160 landen. 40 valuta’s. Neem het op tegen de wereld met Wise – de internationale rekening voor het verzenden, uitgeven en omzetten van geld als een local. Gebruik de gratis Wise virtuele creditcard of vraag een Visa card aan.

Beheer geld onderweg wereldwijd

Houd uw valuta op één plek bij de hand en converteer ze binnen enkele seconden. Ontvang ook internationaal geld, met rekeninggegevens voor 8 valuta’s. Gebruik ze om gratis geld uit het buitenland te krijgen.

Veel meer dan reisgeld

Betaal eenvoudig, in 40 valuta’s. Wij converteren naar de juiste valuta, waar u ook geld uitgeeft of opneemt, maar altijd tegen de middenkoers.

Stuur geld naar het buitenland en bespaar op kosten

Laat uw geld verder gaan, ongeacht de afstand. Stuur nu geld of plan overschrijvingen wanneer het u uitkomt, voor minder geld.

Verdien terwijl u uitgeeft

Wanneer u rente gebruikt, wordt uw geld belegd in een fonds dat door de overheid gegarandeerde activa aanhoudt. Geef vrijelijk uit en help uw geld groeien. Kapitaal in gevaar: groei niet gegarandeerd.

Rente wordt aangeboden via Wise Assets. Wise Assets is een handelsnaam van TINV Ltd, een dochteronderneming van Wise. TINV Ltd heeft een vergunning als beleggingsonderneming en staat onder toezicht van de Financial Conduct Authority (FCA). Ons FCA-nummer is 839689. Wij geven geen beleggingsadvies en mogelijk moet u belasting betalen. Als u het niet zeker weet, zoek dan gekwalificeerd advies. Meer informatie over de fondsen vindt u op onze website

Voor grote overschrijvingen is meer nodig dan een geweldig tarief

We doen geen verborgen kosten of wisselkoersverhogingen. En wij zijn van mening dat uw grote overdracht toegewijde ondersteuning verdient, evenals een lage vergoeding.

Vergelijk onze tarieven om te zien hoeveel u kunt besparen. Wij willen dat u een glashelder beeld krijgt van hoeveel geld er aan de andere kant binnenkomt. Daarom voegen wij nooit een opslag toe op de wisselkoers, maar tonen wij onze vergoeding transparant.

Krijg toegewijde ondersteuning van onze experts. Als u grote bedragen verzendt of ontvangt, staat ons team van experts klaar om u te helpen bij elke stap van uw overboeking.

Scroll naar boven